Bestel je producten Kom langs voor persoonlijk advies
Heiendestraat 11, 9160 Lokeren
Bel ons met je vraag
09 348 55 43
Menu

Apotheek De Vriese in Lokeren: persoonlijk gezondheidsadvies

Gerda De Vriese en dochter Valerie Loomans, beide apotheek-titularis, staan samen met apothekeres Lien Vansteelant elke dag voor jou en je gezin klaar met raad en daad. We luisteren naar je vraag of probleem en bezorgen je persoonlijk advies. Als apothekers zijn we bezorgd om je gezondheid, geen vraag is ons te veel. Klantvriendelijke bediening en vertrouwen daar staan we voor. Je kan steeds rekenen op onze discretie.

De apotheek gaat al generaties lang mee. Onze jarenlange ervaring als apothekersteam te Lokeren bezorgt ons een gedegen kennis en professionaliteit. We delen met plezier onze kennis en bezorgen je op tijd en stond praktische gezondheidstips en interessante aanbiedingen in onze apotheek.

Heb je een vraag over je medicatie of je gezondheid? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen je zoeken naar een geschikte oplossing en verwijzen je indien nodig door naar een arts of specialist.

Ontdek actuele gezondheidstipsWij maken echt tijd voor je gezondheid!
Kom langs of contacteer onze apotheek in Lokeren.

Bekijk onze contactinfoGeneesmiddelen en verzorgingsproducten

In onze apotheek vind je een zeer ruim aanbod aan geneesmiddelen (vrij te verkrijgen of op voorschrift), babyverzorgingsproducten, voedingssupplementen en vitaminepreparaten, homeopathie en fytotherapie, huidverzorgingsproducten en cosmetica, diergeneeskundige producten, eigen huisbereidingen en thuiszorgmateriaal. Voor elke probleem vinden wij zeker een passende oplossing!

Is een geneesmiddel niet op voorraad? Wij bestellen het meteen. Onze leverancier komt tot 3 keer per dag langs. De kans is dus heel groot dat je je product nog binnen de 24 uur heeft!

Metagenics
Difrax
Galenco
Etixx
Hartmann
Nutrilon
Eucerin
Omnivit
Tena
Nestle nan
Bibi Babycare
Rhinathiol
La Roche Posay
Tilman
Bioderma
A.Vogel
Mustela
Vichy
Avène
IXX Pharma
Bodysol
Louis Widmer
Uriage
Soria Natural

Volg ons op Facebook