Bestel je producten Kom langs voor persoonlijk advies
Heiendestraat 11, 9160 Lokeren
Bel ons met je vraag
09 348 55 43
Menu

Goed op weg met onze gezondheidstips

Nieuws
Coronavirus: verklein de kans op besmetting zoveel mogelijk

Hoe kun je besmetting voorkomen? Wij bezorgen je graag enkele nuttige tips vanuit de gezondheidssector en vanuit de overheid. Hou jullie gezond en heb je twijfels, vraag op tijd raad aan je apotheek of huisarts. Samen sterk tegen het coronavirus!

Tip
Hoe de pijn verzachten na het sporten? Hoe sportblessures vermijden?

Ben je terug beginnen sporten en merk je meteen pijn aan een gewricht of spier? Heb je je spieren overbelast? Wil je de pijn verzachten om verder te kunnen sporten of wil je net een sportblessure vermijden?

Tip
Is je zonnecrème nog bruikbaar na één jaar?

Plots is de zon daar! Vanaf de eerste zon is het belangrijk je huid te beschermen tegen de zon. Je hebt nog een beetje zonnecrème staan van vorige jaar. Wat doe je? Hergebruiken of vervangen?

Huidverzorging
Tip
Vertrek niet op reis zonder een reisapotheek

Je reisapotheek bestaat uit je gebruikelijke geneesmiddelen en verzorgingsproducten, aangevuld met middelen afgestemd op de bestemming en duur van je reis én je gezin.

Geneesmiddelen Huidverzorging
Tip
Hooikoorts

Het voorjaar is het pollenseizoen voor veel mensen. Zij krijgen te maken met symptomen van hooikoorts: niezen, loopneus of verstopte neus, jeukende en tranende ogen. Ontdek wat je kan doen om pollen in huis te verminderen!

Aandoeningen
Tip
Wees niet gek. Doe steeds de tekencheck!

Ben je lang buiten geweest in de natuur: in de tuin, de duinen of het bos? Doe dan zeker de tekencheck! Volg de stappen en ontdek hoe eenvoudig ziekte kan vermeden worden door een grondige check.

Aandoeningen

Zelf nog een andere vraag?
Persoonlijk advies nodig?

Contacteer ons


Volg ons op Facebook